Giuliano Teatino

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Giuliano Teatino-Stemma.png
Comune Giuliano Teatino
Coat of arms of Comune Giuliano Teatino
Municipal coat of arms
Negara Flag of Italia Italia
Region Abruzzo
Provinsi Chieti (CH)
Walikutha
Area km² (3 sq mi)
Populasi
 - Total
 - Kapadhetan [n.a.]
Time zone CET, UTC+1
Koordinat 42°18′N, 14°17′E
Gentilic Giulianesi
Kodhe Telepon 0871
Kodhe Pos 66010
Frazioni Madonna della Neve, San Cataldo, San Rocco
Patron St. Anthony
 - Day March 16
Regions of Italy.svg
Red pog.svg

Location of Giuliano Teatino in Italy
Website: www.comune.giulianoteatino.ch.it

Giuliano Teatino kuwi sawijining comune lan kutha ing Provinsi Chieti ing region Abruzzo negara Italia. Jembar wewengkon 9 km2 lan cacahing pedunung 1.366 jiwa kanthi kapadhetan 146 jiwa/km2. Pérangan kutha iki yakuwi: Madonna della Neve, San Cataldo, San Rocco. Déné komunitas kang wewatesan karo kutha iki antara liya: Ari, Canosa Sannita, Miglianico, lan Tollo.

Kutha iki dumunung ing bukit antarané Kali Venna lan Kali Dendalo, anak kali saka Kali Foro.

Giuliano kuwi sawijining kutha kang wis ana wiwit jaman pertengahan yakuwi abad ka-11. Tlatah iki minangka sawijining fief (tanah kang dikuwasani déning para feodal), ing tlatah Orsini lan Caracciolo.

Demografi[sunting | sunting sumber]

Tuwuhing pedunung


Referensi[sunting | sunting sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Giuliano_Teatino&oldid=813293"