Casalincontrada

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Lokasi Kutha
Casalincontrada-Stemma.png

Casalincontrada kuwi sawijining commune lan kutha kang dumunung ing Provinsi Chieti, ing region Abruzzo, negara Italia. Jembar wewengkon 15 km2 kanthi pedunung cacahé 2.990 jiwa lan kapadhetan 199/km2. Kutha iki kabagi jroning distrik antara liya: Aceto, Adriani, Ambrosetti, Brecciarola, Colle Petrano, Coppelli, Fellonice, Fontanelle, Malandra Nuova, Malandra Vecchia, San Lorenzo-Croce Della Madonna, San Marco, Sciabolone, Scrocchetti. Komunitas tanggané: Bucchianico, Chieti, Manoppello (PE), Roccamontepiano, Serramonacesca (PE).

Demografi[sunting | sunting sumber]

Sensus Pedunung


Pranala jaba[sunting | sunting sumber]


Koordinat: 42°17′N, 14°18′E

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Casalincontrada&oldid=813208"