Canosa Sannita

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Canosa Sannita-Stemma.png

Canosa Sannita kuwi sawijining comune lan kutha kang dumunug ing Provinsi Chieti, ing region Abruzzo, negara Italia. Jembar wewengkon 14,10 km2 kanthi pedunung 1.507 jiwa lan kapadhetan 106 jiwa/km2. Kutha iki kabagi jroning distrik yakuwi: Moggio, Orni. Komunitas tanggané yakuwi: Ari, Arielli, Crecchio, Giuliano Teatino, Orsogna, Tollo.

Demografi[sunting | sunting sumber]

Sensus Pedunung



Koordinat: 42°17′N, 14°18′E

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Canosa_Sannita&oldid=813201"