Paglieta

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Paglieta-Stemma.png

Paglieta kuwi sawijining commune lan kutha ing Provinsi Chieti ing region Abruzzo negara Italia. Jembar wewengkon 34 km2 lan cacahing pedunung 4.499 jiwa. Pérangan kutha iki: Collemici, Molina, Piana del Mulino, Piano della Barca, Prato, Ranco, Sant'Egidio, lan Torre. Déné kutha utawa komunitas kang wewatesan yakuwi: Atessa, Casalbordino, Fossacesia, Lanciano, Mozzagrogna, Santa Maria Imbaro, Torino di Sangro.

Demografi[sunting | sunting sumber]

Tuwuhing pedunung




Koordinat: 42°10′N, 14°30′E

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Paglieta&oldid=813277"