Villalfonsina

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Komunitas Villalfonsina
Negara Flag of Italia Italia
Region Abruzzo
Provinsi Chieti (CH)
Walikutha
Area km² (3 sq mi)
Populasi
 - Total 1.038
 - Kapadhetan 115/km² (298/sq mi)
Time zone CET, UTC+1
Koordinat 42°10′N, 14°34′E
Gentilic
Kodhe Telepon 0873
Kodhe Pos 66020
Patron St. Irene
Website: www.comune.villalfonsina.ch.it

Villalfonsina kuwi sawijining komunitas lan kutha ing Provinsi Chieti ing region Abruzzo, Italia. Jembar wewengkon 9 km2 kanthi pedunung 1.038 jiwa. Komunitas tanggané antara liya: Casalbordino, Torino di Sangro.

Demografi[sunting | sunting sumber]

Sensus Pedunung



Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Villalfonsina&oldid=813273"