Lembah Aosta

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Regione Autonoma Valle d'Aosta
Région Autonome Vallée d'Aoste
Ibukutha Aosta-Aoste
Presiden Carlo Perrin
(Union Valdôtaine)
Provinsi none
Kotamadya 74
Wilayah 3,263 km²
 - Urutan 20th (1.1 %)
Populasi (2001)
 - Total

 - Urutan
 - Kepadatan


119,548
20th (0.2 %)
37/km²
Location of the Aosta Valley
Peta kang nuduhake lokasi Valle d'Aosta
Val d'Aoste ing Italia

Lembah Aosta (jroning basa Prancis Vallée d'Aoste, jroning basa Italia Valle d'Aosta) kuwi region ing sisi lor-kulon Italia kang arupa region paling cilik ing Italia. Region iki wewatesan karo Perancis ing sisih kulon, Swiss ing lor lan region Piemonte ing kidul. Region iki nduwé status otonomi spesial lan minangka salah siji Provinsi Italia. Ibukuthané yakuwi Aosta-Aoste.

Daftar munisipalitas[sunting | sunting sumber]


Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Cithakan:Lembah Aosta

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Lembah_Aosta&oldid=813056"