Puglia

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Italy Regions Apulia Map.png

Apulia (jeneng resmi: Puglia) kuwi sawijining regione ing sisih kidul-wétan Italia. Region iki wewatesan karo Basilicata ing kulon, Segara Adriatik ing wétan, lan Molise ing lor. Regione iki ambané 19.366 km lan nduwé populasi 4.055.654 jiwa (sensus 2003).

Ibukutha regione iki yakuwi Bari. Regione iki dipérang dadi lima provinsi, yaiku provinsi Bari, provinsi Brindisi, provinsi Foggia, provinsi Lecce lan provinsi Taranto.

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Bandiera della Regione Puglia Italia - Provinsi di regione Puglia Bandiera della Regione Puglia
Bari • Barletta-Andria-Trani • Brindisi • Foggia • Lecce • Taranto

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Puglia&oldid=813044"