Provinsi Barletta-Andria-Trani

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Provinsi Barletta-Andria-Trani
[[Gambar:Cithakan:ProvinciaIT (coat of arms)|150px]]
Negara Flag of Italy.svg Italia
Region Apulia
Ibukutha Barletta, Andria lan Trani
Area 1,538 km²
Populasi (2005) 384,293
Kapadhetan 249
Komunitas 10
Nomor Polisi BT
Kodhe Pos
Kodhe Telepon
ISTAT
Presidhèn to elect (not operational)
Barletta Andria Trani posizione.png
Peta nuduhaké lokasi provinsi Barletta-Andria-Trani ing Italia

Provinsi Barletta-Andria-Trani ing regione Apulia, dina iki isih durung dadi provinsi ingItalia nanging arep dadi provinsi ing taun 2009. Provinsi iki bakal dumadi saka sepuluh municipalities / kuthamadya (comuni) kang saiki isih jroning wewengkon Provinsi Bari lan Provinsi Foggia. Jeneng provinsi iki njupuk saka jeneng telu kutha kang arep kagabung sacara administrtatif. Total populasi provinsi anyar iki 383,018 miturut sensus taun2001.

Kutha ing Provinsi Barletta-Andria-Trani[sunting | sunting sumber]

Bandiera della Regione Puglia Italia - Provinsi di regione Puglia Bandiera della Regione Puglia
Bari • Barletta-Andria-Trani • Brindisi • Foggia • Lecce • Taranto