Éropah

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
(Dipunpindhah saking Eropah)
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Péta donya sing nuduhaké papané Éropah
Linguistik
Regione
1000

Éropah iku bawana (benua) sing paling cilik kaping loro sadonya. Ing tanah Eropah iku pedhununge ana kira-kira 666 yuta.

Tanah Éropah iku kabagé dadi pirang-pirang tlatah sing luwih cilik:

Éropah Lor[sunting | sunting sumber]

Éropah Kulon[sunting | sunting sumber]

Éropah Kidul[sunting | sunting sumber]

Éropah Wétan/Éropah Tengah[sunting | sunting sumber]

Delengen uga[sunting | sunting sumber]


Bawana-bawana ing Donya
Asia | Afrika | Amerika: Amérika Lèr - Amérika Kidul | Antartika | Eropah | Australia

(Kapuloan Pasifik ing Oseania mboten mlebet bagéyan saking bawana pundi kémawon)

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Éropah&oldid=869602"