Walitelon Kidul, Temanggung, Temanggung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Walitelon Kidul
Désa
Temanggung.jpg
Petha dunungé Désa Walitelon Kidul
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènTemanggung
KacamatanTemanggung
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Walitelon Kidul iku désa ing Kacamatan Temanggung, Kabupatèn Temanggung, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Temanggung, Temanggung, Jawa Tengah

Désa/Kelurahan: Banyuurip | Butuh | Gilingsari | Giyanti | Guntur | Jampireja | Jampirasa | Jaha | Jurang | Kebonsari | Kertasari | Kowangan | Lungge | Maduresa | Manding | Mudal | Mungseng | Nampireja | Purwareja | Sidareja | Temanggung 1 | Temanggung 2 | Tlagareja | Walitelon Kidul | Walitelon Lor