Tanahbaya, Randhudhongkal, Pemalang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Tanahbaya
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPemalang
KacamatanRandhudhongkal
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Tanahbaya iku désa ing Kacamatan Randhudhongkal (cara Indonésia: Randudongkal), kabupatèn Pemalang, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Randhudhongkal, Pemalang, Jawa Tengah

Desa/Kelurahan: Banjaranyar | Gembyang | Gongseng | Kalimas | Kalitorong | Karangmoncol | Kecepit | Kejene | Kreyo | Lodaya | Mangli | Mejagong | Penusupan | Randudongkal | Rembul | Semaya | Semingkir | Tanahbaya