Selopampang, Selopampang, Temanggung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Selopampang
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènTemanggung
KacamatanSelopampang
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Pepadhet-

Selopampang iku salah siji désa ing Kacamatan Selopampang, Kabupatèn Temanggung, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Selopampang, Temanggung, Jawa Tengah

Désa/Kelurahan: Bagusan | Bulan | Bumiayu | Gambasan | Jetis | Kacepit | Kebonagung | Ngaditirta | Plumbon | Salamreja | Selopampang | Tanggulanom