Ranggamulya, Sumber, Rembang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ranggamulya
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènRembang
KacamatanSumber
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Ranggamulya (panulisan sajeroning basa Indonésia: Ronggomulyo) iku désa ing Kacamatan Sumber, Kabupatèn Rembang, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]