Randhuagung, Sumber, Rembang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Randhuagung
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènRembang
KacamatanSumber
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Randhuagung (panulisan sajeroning basa Indonésia: Randuagung) iku désa ing Kacamatan Sumber, Kabupatèn Rembang, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

RANDHUAGUNG Randhuagung kuwi minangka satunggaling désa ing Kecamatan Sumber lan Kabupatén Rembang. Menawi saking Semaranng, saged dipunwiwiti saking kota Semarang,Demak,Kudus,Pati,lan Rembang.