Grawan, Sumber, Rembang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Grawan
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènRembang
KacamatanSumber
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Pepadhet-

Grawan iku salah siji désa / kalurahan ing Kacamatan Sumber, Kabupatèn Rembang, provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]