Sumber, Rembang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sumber
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSumber
Sumber kapernah ing Jawa Tengah
Sumber
Sumber
Sumber kapernah ing Indonésia
Sumber
Sumber
Koordhinat: 6°47′57″S 111°17′03″E / 6.79907°S 111.28426°E / -6.79907; 111.28426Koordhinat: 6°47′57″S 111°17′03″E / 6.79907°S 111.28426°E / -6.79907; 111.28426
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènRembang
Kodhe laladan
administrasi
33.17.01

Sumber iku kacamatan ing Kabupatèn Rembang.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)