Pancur, Rembang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pancur
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • Resmi Pancur
Pancur kapernah ing Jawa Tengah
Pancur
Pancur
Pancur kapernah ing Indonésia
Pancur
Pancur
Koordhinat: 6°43′28″S 111°28′51″E / 6.72453°S 111.48075°E / -6.72453; 111.48075Koordhinat: 6°43′28″S 111°28′51″E / 6.72453°S 111.48075°E / -6.72453; 111.48075
Nagara Indonésia
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Rembang
Kodhe laladan
administrasi
33.17.11

Pancur iku kacamatan ing Kabupatèn Rembang.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.