Pundenarum, Karangawen, Demak

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pundenarum
Désa
Karangawen.jpg
Petha dunungé Désa Pundenarum
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènDemak
KacamatanKarangawen
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Pundenarum iku désa ing Kacamatan Karangawen, Kabupatèn Demak, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Kacamatan Karangawen