Prayananggan Kidul, Batang, Batang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Prayananggan Kidul
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBatang
KacamatanBatang
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Pepadhet-

Prayananggan Kidul, iku salah siji désa / Kalurahan ing Kacamatan Batang, Kabupatèn Batang, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]