Menyang kontèn

Mundu, Yasareja, Gringsing, Batang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Mundu
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBatang
KacamatanGringsing
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Pepadhet-

Mundu, iku salah sawijining dukuh ing désa Yasareja Kecamatan Gringsing, Kabupatèn Batang, provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]