Mlatiharja, Gajah, Demak

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Mlatiharja
Désa
Gajah.jpg
Petha dunungé Désa Mlatiharja
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènDemak
KacamatanGajah
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Mlatiharja iku désa ing Kacamatan Gajah, Kabupatèn Demak, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Désa kang nyoba luwih ngrembaka ing babagan pertanian lan perkebunan.Tuladha ing babagan perkebunan: ngupaya kelengkeng bisa tukul ing dataran cendhèk,ing prayatan khasil,woh-wohan bisa metu kanthi apik uga jambu citra.jambune gedhé,abang manis rasané. bibit kelengkeng lan jambu citra di-bagikake kabèh warga.Kui kalebu progam saka lurah désa Mlatiharjo bapak Ir.Heri Sugiyartono ,kang sejatine wis sarjana pertanian,dados prekawis kang lumrah yèn désa Mlatiharjo éntuk sebutan désa woh-wohan lan lumbung pari. Bapak lurah tansah ngupaya gawé bibit kang unggul lan bisa khasil kang apik. ing daleme bapak Lurah minangka panggènan kanggé uji coba bibit mau.Dadi ing plataran daleme bapak Heri akèh bibit woh-wohan kang manéka warna.Awit saking bibit buah lan pari. Bapak lurah uga ngupaya nglestarikake budaya Jawa kanthi cumawisake seperangkat gamelan kangga gladhen warga,supaya mengkone bisa ana manfaate. Isa uga dadi sarana hiburan kangga warga.

Deleng uga[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Kacamatan Gajah