Mergawati, Kedhu, Temanggung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Mergawati
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènTemanggung
KacamatanKedhu
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Mergawati (Mergowati), iku désa ing Kacamatan Kedhu (Kedu), Kabupatèn Temanggung, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Kedhu, Temanggung, Jawa Tengah

Désa/Kelurahan: Bandunggedhé | Bajanegara | Candhimulya | Danureja | Gondhangwayang | Karangteja | Kedhu | Kundhisari | Kuthaanyar | Mergawati | Majatengah | Ngadimulya | Salamsari | Tegalsari