Menyang kontèn

Margayasa, Kalinyamatan, Jepara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Margayasa
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènJepara
KacamatanKalinyamatan
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Pepadhet-

Margayasa iku salah siji désa / kalurahan ing Kacamatan Kalinyamatan, Kabupatèn Jepara, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Kalinyamatan, Jepara, Jawa Tengah

Kelurahan: Bakalan | Bandungrejo | Banyuputih | Batukali | Damarjati | Kriyan | Manyargading | Margoyoso | Pendosawalan | Purwogondo | Robayan | Sendang