MD Pictures

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
MD Pictures
PT. MD Pictures Tbk.
إم دي بيكتشرز
Perseroan Terbatas
IndhustriPerfilman
DiyasaDhésèmber 7, 2006; 15 taun kapungkur (2006-12-07)
Sing yasa
  • Dhamoo Punjabi
  • Manoj Punjabi
Kantor gedhéSetiabudi, Jakarta Kidul, Indonésia
Tlatah lumadi
Indonésia
Wong kunci
  • Dhamoo Punjabi
  • Manoj Punjabi
  • Shania Punjabi
Anak kumpeniPichouse Films
Sana jaringanwww.mdpictures.com

MD Pictures (IDX: FILM) (Arab: إم دي بيكتشرز‎‎) ya iku perusahaan rekaman lan perusahaan produksi lan distribusi film lan sinétron Indonésia lan Donya Arab.

Dhaptar pemeran sing diproduksi dening MD Pictures[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]