Marsha Aruan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Marsha Elizabeth AruanAktris, m

Marsha Aruan
LairMarsha Elizabeth Aruan
PakaryanAktris, model, penyanyi
Taun aktif2003 - sekarang

odel, penyanyi

Marsha Elizabeth Aruan ( lair ing Jakarta, 24 Oktober 1996; umur 25 taun ) ya iku aktris lan penyanyi kabangsan Indonesia . Dhèwèké pisanan main ing sinetron utama kaya ta Little Ghost ing taun 2003 . Film pertama dhèwèké yaiku LOVE ing 2008 lan Garuda ing Dada ing taun 2009 .

Diskografi[besut | besut sumber]

Single[besut | besut sumber]

  • Jeda ( 2020 )

Filmografi[besut | besut sumber]

Filem[besut | besut sumber]

Taun Judhul Ing peran Katrangan
2008 Katresnan Icha Bagean "Gilang lan Miranda"
Ghost Bridge Bridge Nissa
Taun 2009 Garuda ing dhadha Zahra
2013 Ora mung Mripat Ketelu Vellya
2018 13: Sing Haunted Hana
Kasebut kaloro Diganti
2019 Tembang Lingsir Mala
Dreadout Jessica
Kutuk (film)

Sinètron[besut | besut sumber]

  • Dhèwèké (2003)
  • Little Ghost
  • Pahlawan Silat
  • Bawang Putih Abang
  • Putrane bocah wadon sing nangisi
  • Kangen Rangga
  • Tresna Maia
  • Suci
  • Makin sinta
  • Bayu Tresno Luna
  • Sinar
  • Sanctitas Katresnan
  • Cinta Fitri (Musim 7)
  • Si Madun Kick 3
  • Si Madun Wangsul Kick
  • Roro Jonggrang (sinetron) minangka Bella / Roro Jonggrang
  • Si Boy the Series cathetan minangka Ina

FTV[besut | besut sumber]

  • Limang Pahlawan lan Hutan Larangan
  • Banyu 7 Ing
  • Super Cendol
  • Toko Kr.Amat : Headphone Suara Hati
  • Aku fly gendera
  • Kasunyatan Katresnan & Fotokopi
  • Misteri Huruf saka Masa Depan
  • Hidayah : Penyakit Koruptor
  • Pandhuan kanggo Cara mratobat
  • Hukuman kanggo Penipuan SMS (2014)
  • Ondel Ondel-Ondel (2014)
  • 5 Rapat Juara Juara turnamen (2014)
  • Hukuman saka Ibu-bapa Foster Kejem (2014)
  • 12:12
  • Wengi Kawin
  • Panggung Sinema : Istri Matre (2014)
  • Bajaj durung lulus
  • Tresna Minah ing Ayam Ayam
  • Juragan Bocah Sing Dibatalake (2015)
  • Eyang Superhero Cintaku sing nggantheng (2015) dadi Mirna
  • Asihku Kepentok Bokap (2015) minangka Elsa
  • Aku dadi wanita sing sopan seneng (2015)
  • Pangilon Urip : Kembang Kanggo Ibu-ibu (2016) minangka Amelia
  • Asal-Usul Singles (2016) minangka Gladis
  • Bidan serangan GEULIS Musician (2015) minangka Francine [1]
  • Aku seneng driverku

Pranala njaba[besut | besut sumber]

  1. [1]