Menyang kontèn

Ratu Sikumbang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Ratu Sikumbang
Latar wuri
Jeneng lair Ratu Prillia Menez
Jeneng liya Ratu Sikumbang
Lair (1994-04-02) April 2, 1994 (umur 30)
Indhonésia Serang, Banten, Indonesia
Asli
Pakaryan
Instrumen Vokal
Taun aktif 2009 - sapunika
Pasangan Rahmat Hidayat (o. 2021)
Wong tuwa Zas Yanessos (ayah)
Resmember (ibu)
Agama Islam

Ratu Sikumbang utawi Ratu Menez (Malayu: Ratu Sikumbang; Jawi: راتو سيكومباڠ; lair ing Serang, Banten, 2 April 1994; umur 30 taun) inggih punika salah satunggalipun penyanyi lan aktris Indonesia keturunan Minangkabau lan Melayu.

Pranala njaba[besut | besut sumber]