Menyang kontèn

Arya Saloka

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Arya Saloka
LairArya Saloka Yuda Prawira Surowilogo
(1991-06-27) Juni 27, 1991 (umur 32)
Denpasar, Bali, Indonesia
BangsaIndonesia
Alma materUniversitas Negeri Malang
PakaryanArtis, Model
Taun aktif2011 - saiki
BojoPutri Anne (o. 2017)
AnakIbrahim Jalal Ad Din Rumi
Wong tuwaHardono Surowilogo
Murtiningsih Hardono

Arya Saloka Yuda Prawira Surowilogo, luwih dikenal kanthi jeneng Arya Saloka (lair ing Denpasar, Bali, 27 Juni 1991; umur 32 taun) iku salah artis lan model Indonesia kang misuwur kanthi peran minangka paraga Aldebaran ing Ikatan Cinta.