Deswita Maharani

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Deswita Maharani
Deswita Maharani.jpg
Pakaryanpelawak, aktris
Taun aktif2001 - sekarang

Deswita Maharani lair ing kutha Jakarta, 7 Dhésèmber 1980. Deswita iku panata cara lan aktris sinétron. Deswita ngrampungaké pendidikan kang pungkasane ing bangku SLTA nalika taun 1997. Deswita iku mantan pacare juru main bulutangkis nasional Taufik Hidayat. Dhèwèké uga dikabaraké cedhak karo artis Ferry Maryadi.[1][2]

Kenya kang isih keturunan wong sunda iki main ing pirang-pirang sinétron, kaya ta Istri Pilihan, Babe 2, Kehormatan, Sang Pecinta, Doa Membawa Berkah, Sejuata Rasa Sayang, Selendang Sutra Biru, lan Raja Jalanan. Saliyané iku, kenya uga katon ing acara komedi situasi Komedi Betawi lan Ngelenong Nyok kang dibabarake ing stasiun Trans TV. Ing taun 2009, Deswita langsung main ing rong layar lebar, ya iku Susuk Pocong[3] lan Maling Kutang. Ora mung iku, karire minangka presenter uga sansaya apik. Dhèwèké kadhapuk dadi presenter NARSIS.TV.

Filmografi[besut | besut sumber]

Sinetron[besut | besut sumber]

  • Istri Pilihan
  • Babe 2
  • Kehormatan
  • Sang Pencinta
  • Doa Membawa Berkah
  • Sejuta Rasa Sayang
  • Selendang Sutra Biru
  • Raja Jalanan

Presenter[besut | besut sumber]

Variety Show[besut | besut sumber]

  • Ngelenong Nyok (Trans TV)
  • Komedi Betawi (Trans TV)
  • Wayang On Stage (Antv)

Cathetan suku[besut | besut sumber]