Kesesireja, Bodeh, Pemalang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kesesireja
Désa
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Pemalang
Kacamatan Bodeh
Pamaréntahan
 • Lurah désa -
Jembar -
Gunggunging warga -
Pepadhet -

Kesesireja (panulisan sajeroning Basa Indonésia; Kesesirejo) iku désa ing Kacamatan Bodeh, kabupatèn Pemalang, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Bodeh, Pemalang, Jawa Tengah

Desa/Kelurahan: Babakan | Bodeh | Cangak | Gunungbatu | Jatingarang | Jatiroyom | Jraganan | Karangbrai | Kebandaran | Kebandungan | Kelangdepok | Kesesirejo | Kwasen | Longkeyang | Muncang | Parunggalih | Pasir | Payung | Pendowo