Kesesireja, Bodeh, Pemalang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kesesireja
Désa
Nagara  Indonésia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Pemalang
Kacamatan Bodeh
Jembar -
Cacah padunung -
Kapadhetan -

Kesesireja (panulisan jroning Basa Indonésia; Kesesirejo) iku désa ing Kecamatan Bodeh, kabupatèn Pemalang, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Delengen uga[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]


 

Bodeh, Pemalang, Jawa Tengah

Desa/Kelurahan: Babakan | Bodeh | Cangak | Gunungbatu | Jatingarang | Jatiroyom | Jraganan | Karangbrai | Kebandaran | Kebandungan | Kelangdepok | Kesesirejo | Kwasen | Longkeyang | Muncang | Parunggalih | Pasir | Payung | Pendowo