Jethaksari, Sayung, Demak

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Jethaksari
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènDemak
KacamatanSayung
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Pepadhet-

Jethaksari iku salah siji désa / kalurahan ing Kacamatan Sayung, Kabupatèn Demak, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]