Candhisari, Bansari, Temanggung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Candhisari
Désa
Bansari.JPG
Petha dunungé Désa Candhisari
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènTemanggung
KacamatanBansari
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Candhisari iku désa ing Kacamatan Bansari, Kabupatèn Temanggung, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]