Blingoh, Danaraja, Jepara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Blingoh
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènJepara
KacamatanKeling
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Pepadhet-

Blingoh iku salah sawijining désa / kalurahan ing Kacamatan Danaraja, pamekaran saka kacamatan Keling, Kabupatèn Jepara, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia. Désa iki dumunung ing pèrèng bukit Pucang Pendawa. Masyarakate akèhé nyambut gawé dadi tani lan peternak. Produk tetanèn sing diasilaké antarané pari, tela, jagung, lan sapanunggalané. Asil raja-kaya kang akèh lan wis kaloka ing jaba ya iku raja-kaya wedhus Peranakan Ettawa (PE). Peranakan wedhus ettawa saka désa Blingoh wis kaloka apik ing laladan liya, malah tahu ngirim tekan nagara manca.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Kacamatan Danaraja