Menyang kontèn

Biting, Pejawaran, Banjarnegara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Biting
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBanjarnegara
KacamatanPejawaran
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Pepadhet-

Biting iku salah sawijining désa / kalurahan ing Kacamatan Pejawaran, Kabupatèn Banjarnegara, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Kacamatan Pejawaran