Wiragunan, Kartasura, Sukaharja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Wiiragunan
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènSukaharja
KacamatanKartasura
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Wiragunan (utawa Wirogunan), iku désa ing Kacamatan Kartasura, Kabupatèn Sukaharja (Sukoharjo), Provinsi Jawa Tengah, Indonésia[1]. Désa iki ana ing pinggiring dalan Sala-Semarang. Pakaryan padunung ing désa iki mingka bakul lan pangembang pomahan.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015) - Kementerian Dalam Negeri - Republik Indonesia". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonesia). Dibukak ing 2017-10-31.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Kartasura, Sukaharja, Jawa Tengah

Désa/Kelurahan: Gonilan | Gumpang | Kartasura (Kertosuro) | Kertanatan (Kertonatan) | Makamhaji | Ngabéyan (Ngabeyan) | Ngadireja (Ngadirejo) | Ngempak | Pabelan | Pucangan | Singapuran (Singopuran) | Wiragunan (Wirogunan)