Kertanatan, Kartasura, Sukaharja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kertanatan
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènSukaharja
KacamatanKartasura
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Pepadhet-

Kertanatan (utawa Kertonatan), iku salah siji désa ing Kacamatan Kartasura, Kabupatèn Sukaharja (Sukoharjo), Provinsi Jawa Tengah, Indonésia[1]. Désa iki diliwati dalan utama Sala-Semarang. Sajroning désa iki ana akèh pomahan, pabrik panerbitan lan panyithakan buku. Pakaryan padunung umumé dadi juru tani lan uga makarya ing pabrik.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015) - Kementerian Dalam Negeri - Republik Indonesia". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonesia). Dibukak ing 2017-10-31.

Deleng uga[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Kartasura, Sukaharja, Jawa Tengah

Désa/Kelurahan: Gonilan | Gumpang | Kartasura (Kertosuro) | Kertanatan (Kertonatan) | Makamhaji | Ngabéyan (Ngabeyan) | Ngadireja (Ngadirejo) | Ngempak | Pabelan | Pucangan | Singapuran (Singopuran) | Wiragunan (Wirogunan)