Tanjung Kulon, Kajen, Pekalongan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Tanjung Kulon
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPekalongan
KacamatanKajen
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Tanjung Kulon iku désa ing Kacamatan Kajen, Pekalongan, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Désa iki wewatesan:

ing sisih lor karo:
ing sisih kidul karo:
ing sisih kulon karo:
ing sisih wétan karo:

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Kajen, Pekalongan, Jawa Tengah

Desa/Kelurahan: Brengkolang | Gandarum | Gejlig | Kajen | Kajongan | Kalijaya | Kebon Agung | Kutareja | Kutaraja | Linggoasri | Nyamok | Pekiringan Ageng | Pekiringan Alit | Pringsurat | Rawalaku | Sabarwangi | Salit | Sambirata | Sangkan Joyo | Sinangoh Prendeng | Sakayasa | Tambakroto | Tanjung Kulon | Tanjungsari | Wanareja