Menyang kontèn

Bojong, Pekalongan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Bojong
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiBojong
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Central Java" does not exist.
Koordhinat: 6°58′20″S 109°34′56″E / 6.97219°S 109.58231°E / -6.97219; 109.58231Koordhinat: 6°58′20″S 109°34′56″E / 6.97219°S 109.58231°E / -6.97219; 109.58231
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPekalongan
Kodhe laladan
administrasi
33.26.11

Bojong iku kacamatan ing Kabupatèn Pekalongan.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.