Menyang kontèn

Wanapringga, Pekalongan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Wanapringga
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiWonopringgo
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Central Java" does not exist.
Koordhinat: 6°59′28″S 109°38′08″E / 6.99114°S 109.63561°E / -6.99114; 109.63561Koordhinat: 6°59′28″S 109°38′08″E / 6.99114°S 109.63561°E / -6.99114; 109.63561
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPekalongan
Kodhe laladan
administrasi
33.26.12

Wanapringga iku kacamatan ing Kabupatèn Pekalongan.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.