Tangkil Kulon, Kedhungwuni, Pekalongan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Tangkil Kulon
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPekalongan
KacamatanKedhungwuni
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Tangkil Kulon iku désa ing Kacamatan Kedhungwuni, Pekalongan, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Désa iki wewatesan:

ing sisih lor karo:
ing sisih kidul karo:
ing sisih kulon karo:
ing sisih wétan karo:

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Kedhungwuni, Pekalongan, Jawa Tengah

Desa/Kelurahan: Ambokembang | Bugangan | Karangdowo | Kedung Patangewu | Kedungwuni | Kwayangan | Langkap | Pajomblangan | Pakisputih | Pekajangan | Podo | Proto | Rengas | Rowocacing | Salakbrojo | Tangkil Kulon | Tangkil Tengah | Tosaran