Menyang kontèn

Setatsiyun Shingū

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Shingū

新宮駅
Setatsiyun sepur komuter JR-Central lan JR-West
Setatsiyun Shingū
Setatsiyun Shingū
Lokasi1-1, Jofuku 2-chōme, Shingū-shi, Wakayama-ken 647-0020
Jepang
Koordinat33°43′30.76″N 135°59′38.97″E / 33.7252111°N 135.9941583°E / 33.7252111; 135.9941583Koordhinat: 33°43′30.76″N 135°59′38.97″E / 33.7252111°N 135.9941583°E / 33.7252111; 135.9941583
Pemilik Central Japan Railway Company
West Japan Railway Company
Operator Central Japan Railway Company
West Japan Railway Company
Jalur Jalur Utami Kisei
 W  Jalur Utami Kisei (Jalur Kinokuni)
Letak dari pangkal180.2 km (112.0 mi) saka Kameyama
Jumlah peron2 peron samping
Jumlah jalur3
Operator KA Central Japan Railway Company
West Japan Railway Company
Stanplat busyes
Konstruksi
Jenis strukturDhuwur lemah
Akses difabelNone
Informasi lain
StatusNduweni staf (Midori no Madoguchi)
Situs webSitus jaringan resmi
Sejarah
Dibuka11 Maret 1913 (1913-03-11)[1]
Elektrifikasi1978[2]
Penumpang
FY2019920 per dina
Lokasi pada peta
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Japan" does not exist.

Setatsiyun Shingū (新宮駅 Shingū-eki?) yaiku setatsiyun sepur sing ana ing kutha Shingū, Prefektur Wakayama, Jepang, sing dioperasike bebarengan dening JR West lan JR Central.

Setatsiyun Shingū dilayani dening Jalur Utami Kisei (Jalur Kinokuni), lan nduweni adoh 180.2 kilometer saka terminus jalur kasebut ing Setatsiyun Kameyama.

Referensi

[besut | besut sumber]
  1. Sone, Satoru (2010-01-10). 朝日新聞出版分冊百科編集部 (èd.). 週刊 歴史でめぐる鉄道全路線 国鉄・JR. 週刊朝日百科. Vol. 25号 紀勢本線・参宮線・名松線. Asahi Shimbun Publications Inc. kc. 18–21.
  2. 『'88 JR西日本』西日本旅客鉄道,1988, p.97.

Pranala jaba

[besut | besut sumber]

Médhia magepokan Shingu Station ing Wikimedia Commons


Cithakan:Wakayama-railstation-stub