Menyang kontèn

Setatsiyun Kainan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Kainan

海南駅
Setatsiyun sepur komuter JR-West
Setatsiyun Kainan, September 2021
Lokasi187-8 Nataka, Kainan-shi, Wakayama-ken 642-0032
Jepang
Koordinat34°09′16″N 135°12′51″E / 34.1545°N 135.2142°E / 34.1545; 135.2142Koordhinat: 34°09′16″N 135°12′51″E / 34.1545°N 135.2142°E / 34.1545; 135.2142
Pemilik West Japan Railway Company
Operator West Japan Railway Company
Jalur W  Jalur Utami Kisei (Jalur Kinokuni)
Letak dari pangkal370.5 km (230.2 mi) saka Kameyama
190.3 km (118.2 mi) saka Shingū
Jumlah peron2 peron pulo
Jumlah jalur4
Operator KA West Japan Railway Company
Konstruksi
Jenis strukturDhuwur lemah
Informasi lain
StatusNduweni staf (Midori no Madoguchi )
Situs webSitus jaringan resmi
Sejarah
Dibuka28 Fèbruari 1924 (1924-02-28)[1]
Elektrifikasi1978[2]
Nama sebelumnyaHikatamachi (nganti 1936)
Penumpang
FY20192802 daily
Lokasi pada peta
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Japan" does not exist.

Setatsiyun Kainan (海南駅 Kainan-eki?) yaiku setatsiyun sepur sing ana ing kutha Kainan, Prefektur Wakayama, Jepang, sing dioperasike dening West Japan Railway Company (JR West).

Setatsiyun Kainan dilayani dening Jalur Utami Kisei (Jalur Kinokuni), lan nduweni adoh 370.5 kilometer saka terminus jalur kasebut ing Setatsiyun Kameyama lan 190.3 kilometer saka Shingū.

Referensi

[besut | besut sumber]
  1. Sone, Satoru (2010-01-10). 朝日新聞出版分冊百科編集部 (èd.). 週刊 歴史でめぐる鉄道全路線 国鉄・JR. 週刊朝日百科. Vol. 25号 紀勢本線・参宮線・名松線. Asahi Shimbun Publications Inc. kc. 19–21.
  2. 『'88 JR西日本』西日本旅客鉄道,1988, p.97.

Pranala jaba

[besut | besut sumber]

Médhia magepokan Setatsiyun Kainan ing Wikimedia Commons

Cithakan:Wakayama-railstation-stub