Menyang kontèn

Setatsiyun Inami

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Inami

印南駅
Setatsiyun sepur komuter JR-West
Setatsiyun Inami ing April 2004
Lokasi2645-2 Inami, Inami-cho, Hidaka-gun, Wakayama-ken 649-1534
Jepang
Koordinat33°49′08″N 135°13′12″E / 33.8189°N 135.2201°E / 33.8189; 135.2201Koordhinat: 33°49′08″N 135°13′12″E / 33.8189°N 135.2201°E / 33.8189; 135.2201
Pemilik West Japan Railway Company
Operator West Japan Railway Company
Jalur W  Jalur Utami Kisei (Jalur Kinokuni)
Letak dari pangkal309.3 km (192.2 mi) saka Kameyama
129.1 km (80.2 mi) saka Shingū
Jumlah peron1 peron samping + 1 peron pulo
Jumlah jalur3
Operator KA West Japan Railway Company
Konstruksi
Jenis strukturDhuwur lemah
Informasi lain
StatusOra nduweni staf
Situs webSitus jaringan resmi
Sejarah
Dibuka14 Dhésèmber 1930 (1930-12-14)[1]
Elektrifikasi1978[2]
Penumpang
FY2019155 per dina
Lokasi pada peta
Setatsiyun Inami kapernah ing Wakayama Prefecture
Setatsiyun Inami
Setatsiyun Inami
Lokasi di Wakayama Prefecture
Setatsiyun Inami kapernah ing Jepang
Setatsiyun Inami
Setatsiyun Inami
Setatsiyun Inami (Jepang)
Setatsiyun Inami ing 1935

Setatsiyun Inami (印南駅 Inami-eki?) yaiku setatsiyun sepur sing ana ing kutha Inami, Distrik Hidaka, Prefektur Wakayama, Jepang, sing dioperasike dening West Japan Railway Company (JR West).

Jalur[besut | besut sumber]

Setatsiyun Inami dilayani dening Jalur Utami Kisei (Jalur Kinokuni), lan nduweni adoh 309.3 kilometer saka terminus jalur kasebut ing Setatsiyun Kameyama lan 129.1 kilometer saka Shingū.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Sone, Satoru (2010-01-10). 朝日新聞出版分冊百科編集部 (èd.). 週刊 歴史でめぐる鉄道全路線 国鉄・JR. 週刊朝日百科. Vol. 25号 紀勢本線・参宮線・名松線. Asahi Shimbun Publications Inc. kc. 19–21.
  2. 『'88 JR西日本』西日本旅客鉄道,1988, p.97.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Médhia magepokan Setatsiyun Inami ing Wikimedia Commons

Cithakan:Wakayama-railstation-stub