Menyang kontèn

Setatsiyun Koza

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Koza

古座駅
Setatsiyun sepur komuter JR-West
Setatsiyun Koza
Setatsiyun Koza, Agustus 2005
Lokasi232, Nishimukai, Kushimoto-cho, Higashimuro-gun, Wakayama-ken 649-4122
Jepang
Koordinat33°31′9.36″N 135°49′15.3″E / 33.5192667°N 135.820917°E / 33.5192667; 135.820917Koordhinat: 33°31′9.36″N 135°49′15.3″E / 33.5192667°N 135.820917°E / 33.5192667; 135.820917
Pemilik West Japan Railway Company
Operator West Japan Railway Company
Jalur W  Jalur Utami Kisei (Jalur Kinokuni)
Letak dari pangkal215.0 km (133.6 mi) saka Kameyama
34.8 km (21.6 mi) saka Shingū
Jumlah peron1 peron samping
Jumlah jalur2
Operator KA West Japan Railway Company
Konstruksi
Jenis strukturDhuwur lemah
Akses difabelOra ana
Informasi lain
StatusOra nduweni staf
Situs webSitus jaringan resmi
Sejarah
Dibuka11 Dhésèmber 1936 (1936-12-11)[1]
Elektrifikasi1978[2]
Penumpang
FY2019124 per dina
Lokasi pada peta
Setatsiyun Koza kapernah ing Wakayama Prefecture
Setatsiyun Koza
Setatsiyun Koza
Lokasi di Wakayama Prefecture
Setatsiyun Koza kapernah ing Jepang
Setatsiyun Koza
Setatsiyun Koza
Setatsiyun Koza (Jepang)

Setatsiyun Koza (古座駅 Koza-eki?) yaiku setatsiyun sepur sing ana ing kutha Kushimoto, Distrik Higashimuro, Prefektur Wakayama, Jepang, sing dioperasike dening West Japan Railway Company (JR West).

Jalur[besut | besut sumber]

Setatsiyun Koza dilayani dening Jalur Utami Kisei (Jalur Kinokuni), lan nduweni adoh 215.0 kilometer saka terminus jalur kasebut ing Setatsiyun Kameyama lan 34.8 kilometer saka Shingū.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Sone, Satoru (2010-01-10). 朝日新聞出版分冊百科編集部 (èd.). 週刊 歴史でめぐる鉄道全路線 国鉄・JR. 週刊朝日百科. Vol. 25号 紀勢本線・参宮線・名松線. Asahi Shimbun Publications Inc. kc. 18–21.
  2. 『'88 JR西日本』西日本旅客鉄道,1988, p.97.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Médhia magepokan Setatsiyun Koza ing Wikimedia Commons

Cithakan:Wakayama-railstation-stub