Menyang kontèn

Setatsiyun Fujinami (Wakayama)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Fujinami

藤並駅
Setatsiyun sepur komuter JR-West
Setatsiyun Fujinami ing September 2010
Lokasi37-1 Myooji, Aridagawa-cho, Hidaka-gun, Wakayama-ken 643-0033
Jepang
Koordinat34°03′28″N 135°11′50″E / 34.0579°N 135.1972°E / 34.0579; 135.1972Koordhinat: 34°03′28″N 135°11′50″E / 34.0579°N 135.1972°E / 34.0579; 135.1972
Pemilik West Japan Railway Company
Operator West Japan Railway Company
Jalur W  Jalur Utami Kisei (Jalur Kinokuni)
Letak dari pangkal347.3 km (215.8 mi) saka Kameyama
167.1 km (103.8 mi) saka Shingū
Jumlah peron2 peron samping
Jumlah jalur2
Operator KA West Japan Railway Company
Konstruksi
Jenis strukturDhuwur lemah
Informasi lain
StatusNduweni staf
Situs webSitus jaringan resmi
Sejarah
Dibuka08 Agustus 1926 (1926-08-08)[1]
Elektrifikasi1978[2]
Penumpang
FY20191261 per dina
Lokasi pada peta
Setatsiyun Fujinami kapernah ing Wakayama Prefecture
Setatsiyun Fujinami
Setatsiyun Fujinami
Lokasi di Wakayama Prefecture
Setatsiyun Fujinami kapernah ing Jepang
Setatsiyun Fujinami
Setatsiyun Fujinami
Setatsiyun Fujinami (Jepang)

Setatsiyun Fujinami (藤並駅 Fujinami-eki?) yaiku setatsiyun sepur sing ana ing kutha Aridagawa, Distrik Arida, Prefektur Wakayama, Jepang, sing dioperasike dening West Japan Railway Company (JR West).

Jalur[besut | besut sumber]

Setatsiyun Fujinami dilayani dening Jalur Utami Kisei (Jalur Kinokuni), lan nduweni adoh 347.3 kilometer saka terminus jalur kasebut ing Setatsiyun Kameyama lan 167.1 kilometer saka Shingū.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Sone, Satoru (2010-01-10). 朝日新聞出版分冊百科編集部 (èd.). 週刊 歴史でめぐる鉄道全路線 国鉄・JR. 週刊朝日百科. Vol. 25号 紀勢本線・参宮線・名松線. Asahi Shimbun Publications Inc. kc. 19–21.
  2. 『'88 JR西日本』西日本旅客鉄道,1988, p.97.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Médhia magepokan Setatsiyun Fujinami (Wakayama) ing Wikimedia Commons

Cithakan:Wakayama-railstation-stub