Menyang kontèn

West Japan Railway Company

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
West Japan Railway Company
Native name
西日本旅客鉄道株式会社
Nishi-nihon Ryokaku Tetsudō Kabushiki-gaisha
lit. "West Japan Passenger Railway Stock Company"
TypePublik KK
IndustrySepur
PredecessorJapanese National Railways (JNR)
FoundedOsaka, Jepang(01 April 1987 (1987-04-01), privatisasi JNR)
Headquarters
4-24 Shibata 2-chome, Kita-ku, Osaka, 530-8341
,
Jepang
Area served
ProductsICOCA (smart card nirsentuh sing bisa diisi ulang)
Services
  • sepur
  • layanan bis
  • layanan dodolan barang lan panganan
  • real estat
  • bisnis liyane sing gegandhengan
[1]
Divisions
  • Operasi sepur
  • Manajemen Shinkansen
[1]
Subsidiaries
[1]
Websitewww.westjr.co.jp

West Japan Railway Company (西日本旅客鉄道株式会社 Nishi-Nihon Ryokaku Tetsudō kabushiki gaisha?, lit. "Perusahaan Sepur Jepang Kulon"), uga diarani kanthi jeneng JR West (JR西日本 Jeiāru Nishi-Nihon?), yaiku salah sawijining perusahaan Japan Railways Group (JR Group) lan makarya ing sisih kulon Honshu. Kantor pusaté ana ing Kita-ku, Osaka[1]

Jalur[besut | besut sumber]

Shinkansen[besut | besut sumber]

Sacara resmi bukan Shinkansen jalur paling laris JR-West iku jalur high-speed rail Sanyo Shinkansen antarane Osaka lan Fukuoka. Sanyo Shinkansen mung udakara nyumbang 40% saka bathi penumpang JR-West. Perusahaan iki uga ngoperasikaké Jalur Hakata Minami, sawijining jalur commuter cendhak karo sepur Shinkansen ing Fukuoka.

Urban Network[besut | besut sumber]

"Urban Network" iku jeneng JR-West kanggo jalur commuter rail ing wilayah metropolitan Osaka-Kobe-Kyoto. Jalur iki bebarengan kalebu 610 km trek, duwe 245 stasiun lan nyumbang kira-kira 43% saka bathi penumpang JR-West. Stasiun Urban Network dilengkapi kanggo nangani kertu tarif ICOCA. Kontrol sepur ing jalur kasebut otomatis, lan sajrone jam sibuk, sepur lumaku saben rong menit.

Urban Network JR-West saingan karo sawetara operator commuter rail swasta ing sekitar Osaka, "Big 4" yaiku Hankyu Railway/Hanshin Railway (Hankyu tuku Hanshin ing April 2005), Keihan Railway, Kintetsu, lan Nankai Railway. Pangsa pasar JR-West ing wilayah kasebut kira-kira padha karo Big 4 sing digabungake, umume amarga jaringan lengkap lan sepur high-speed commuter (Layanan Special Rapid ing jalur Kobe lan Kyoto beroperasi nganti 130 km/h).

Sing "miring" yaiku jeneng pengumuman.

Sacara resmi Jalur Utama Tōkaidō, Jalur Utama Hokuriku
Sacara resmi Jalur Katamachi
Sacara resmi Jalur Utama Tōkaidō, Jalur Utama San'yō
Sacara resmi Jalur Utama Tōkaidō
Sacara resmi Jalur Utama San'in
  • Jalur Man-yo Mahoroba
Sacara resmi Jalur Sakurai
Sacara resmi Jalur Fukuchiyama
Sacara resmi Jalur Utama Kansai
Sacara resmi Jalur Sakurajima

=== Jalur intercity lan regional ==== Sawetara jalur liyane nyathet luwih saka setengah jarak sing ditempuh ing jalur JR-West. Jalur iki utamané nangani lelungan bisnis lan lelungan preian antarane kutha-kutha cilik lan deso ing Jepang kulon. Iku kira-kira 20% saka bathi penumpang perusahaan.

Jalur intercity[besut | besut sumber]

Kalebu Jalur JR Takarazuka.
Kalebu Jalur Biwako.
Diceluk Jalur Seto-Ōhashi
Kalebu Jalur Yamatoji.
Kalebu Jalur Kinokuni.
Kalebu Jalur Sagano.
Kalebu Jalur JR Kobe.
Kalebu Jalur Biwako, Jalur JR Kyoto, lan Jalur JR Kobe.

Jalur regional[besut | besut sumber]

Diceluk Jalur Kuzuryū
Kalebu Jalur Setouchi Sazanami

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b c d West Japan Railway Company. "2011 Annual Report" (PDF). Diarsip saka sing asli (PDF) ing 17 April 2012. Dibukak ing 3 Mèi 2012.

Pranala njaba[besut | besut sumber]