Menyang kontèn

Setatsiyun Kii-Yura

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Kii-Yura

紀伊由良駅
Setatsiyun sepur komuter JR-West
Setatsiyun Kii-Yura ing Juli 2009
Lokasi466-2 Sato, Yura-cho, Hidaka-gun, Wakayama-ken 649-1111
Jepang
Koordinat33°58′08″N 135°07′43″E / 33.9689°N 135.1285°E / 33.9689; 135.1285Koordhinat: 33°58′08″N 135°07′43″E / 33.9689°N 135.1285°E / 33.9689; 135.1285
Pemilik West Japan Railway Company
Operator West Japan Railway Company
Jalur W  Jalur Utami Kisei (Jalur Kinokuni)
Letak dari pangkal334.5 km (207.8 mi) saka Kameyama
154.3 km (95.9 mi) saka Shingū
Jumlah peron1 peron samping + 1 peron pulo
Jumlah jalur3
Operator KA West Japan Railway Company
Konstruksi
Jenis strukturDhuwur lemah
Akses difabelOra ana
Informasi lain
StatusOra nduweni staf
Situs webSitus jaringan resmi
Sejarah
Dibuka28 Oktober 1928 (1928-10-28)[1]
Elektrifikasi1978[2]
Penumpang
FY2019308 per dina
Lokasi pada peta
Setatsiyun Kii-Yura kapernah ing Wakayama Prefecture
Setatsiyun Kii-Yura
Setatsiyun Kii-Yura
Lokasi di Wakayama Prefecture
Setatsiyun Kii-Yura kapernah ing Jepang
Setatsiyun Kii-Yura
Setatsiyun Kii-Yura
Setatsiyun Kii-Yura (Jepang)

Setatsiyun Kii-Yura (紀伊由良駅 Kii-Yura-eki?) yaiku setatsiyun sepur sing ana ing kutha Yura, Distrik Hidaka, Prefektur Wakayama, Jepang, sing dioperasike dening West Japan Railway Company (JR West).

Lines[besut | besut sumber]

Setatsiyun Kii-Yura dilayani dening Jalur Utami Kisei (Jalur Kinokuni), lan nduweni adoh 334.5 kilometer saka terminus jalur kasebut ing Setatsiyun Kameyama lan 154.3 kilometer saka Shingū.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Sone, Satoru (2010-01-10). 朝日新聞出版分冊百科編集部 (èd.). 週刊 歴史でめぐる鉄道全路線 国鉄・JR. 週刊朝日百科. Vol. 25号 紀勢本線・参宮線・名松線. Asahi Shimbun Publications Inc. kc. 19–21.
  2. 『'88 JR西日本』西日本旅客鉄道,1988, p.97.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Médhia magepokan Setatsiyun Kii-Yura ing Wikimedia Commons

Cithakan:Wakayama-railstation-stub