Menyang kontèn

Setatsiyun Yukawa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Yukawa

湯川駅
Setatsiyun sepur komuter JR-West
Setatsiyun Yukawa
Setatsiyun Yukawa, Agustus 2005
Lokasi1596, Nikō, Nachikatsuura-machi, Higashimuro-gun, Wakayama-ken 649-5338
Jepang
KoordinatKoordhinat: 33°36′34.26″N 135°55′29.66″E / 33.6095167°N 135.9249056°E / 33.6095167; 135.9249056
Pemilik West Japan Railway Company
Operator West Japan Railway Company
Jalur W  Jalur Utami Kisei (Jalur Kinokuni)
Letak dari pangkal197.8 km (122.9 mi) saka Kameyama
17.6 km (10.9 mi) saka Shingū
Jumlah peron1 peron samping
Jumlah jalur2
Operator KA West Japan Railway Company
Konstruksi
Jenis strukturDhuwur lemah
Akses difabelOra ana
Informasi lain
StatusOra nduweni staf
Situs webSitus jaringan resmi
Sejarah
Dibuka18 Juli 1935 (1935-07-18)[1]
Elektrifikasi1978[2]
Penumpang
FY20196 per dina
Lokasi pada peta
Setatsiyun Yukawa kapernah ing Wakayama Prefecture
Setatsiyun Yukawa
Setatsiyun Yukawa
Lokasi di Wakayama Prefecture
Setatsiyun Yukawa kapernah ing Jepang
Setatsiyun Yukawa
Setatsiyun Yukawa
Setatsiyun Yukawa (Jepang)

Setatsiyun Yukawa (湯川駅 Yukawa-eki?) yaiku setatsiyun sepur sing ana ing kutha Nachikatsuura, Distrik Higashimuro, Prefektur Wakayama, Jepang, sing dioperatsike dening West Japan Railway Company (JR West).

Jalur[besut | besut sumber]

Setatsiyun Yukawa dilayani dening Jalur Utami Kisei (Jalur Kinokuni), lan nduweni adoh 197.8 kilometer saka terminus jalur kasebut ing Setatsiyun Kameyama lan 17.6 kilometer saka Shingū.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Sone, Satoru (2010-01-10). 朝日新聞出版分冊百科編集部 (èd.). 週刊 歴史でめぐる鉄道全路線 国鉄・JR. 週刊朝日百科. Vol. 25号 紀勢本線・参宮線・名松線. Asahi Shimbun Publications Inc. kc. 18–21.
  2. 『'88 JR西日本』西日本旅客鉄道,1988, p.97.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Médhia magepokan Setatsiyun Yukawa ing Wikimedia Commons

Cithakan:Wakayama-railstation-stub