Menyang kontèn

Setatsiyun Pasisir Hirokawa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Pasisir Hirokawa

広川ビーチ駅
Setatsiyun sepur komuter JR-West
Setatsiyun Pasisir Hirokawa ing April 2010
Lokasi971-1 Yamamoto, Hirogawa-cho, Arida-gun, Wakayama-ken 643-0072
Jepang
Koordinat34°00′48″N 135°09′46″E / 34.0132°N 135.1629°E / 34.0132; 135.1629Koordhinat: 34°00′48″N 135°09′46″E / 34.0132°N 135.1629°E / 34.0132; 135.1629
Pemilik West Japan Railway Company
Operator West Japan Railway Company
Jalur W  Jalur Utami Kisei (Jalur Kinokuni)
Letak dari pangkal341.3 km (212.1 mi) saka Kameyama
161.1 km (100.1 mi) saka Shingū
Jumlah peron2 peron samping
Jumlah jalur2
Operator KA West Japan Railway Company
Konstruksi
Jenis strukturDhuwur lemah
Akses difabelOra ana
Informasi lain
StatusOra nduweni staf
Situs webSitus jaringan resmi
Sejarah
Dibuka14 Maret 1993 (1993-03-14)[1]
Elektrifikasi1978[2]
Penumpang
FY2019197 per dina
Lokasi pada peta
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Japan" does not exist.

Setatsiyun Pasisir Hirokawa (広川ビーチ駅 Hirokawa Biichi-eki?) yaiku setatsiyun sepur sing ana ing kutha Hirogawa, Distrik Arida, Prefektur Wakayama, Jepang, sing dioperasike dening West Japan Railway Company (JR West).

Setatsiyun Pasisir Hirokawa dilayani dening Jalur Utami Kisei (Jalur Kinokuni), lan nduweni adoh 341.3 kilometer saka terminus jalur kasebut ing Setatsiyun Kameyama lan 161.1 kilometer saka Shingū.

Referensi

[besut | besut sumber]
  1. Sone, Satoru (2010-01-10). 朝日新聞出版分冊百科編集部 (èd.). 週刊 歴史でめぐる鉄道全路線 国鉄・JR. 週刊朝日百科. Vol. 25号 紀勢本線・参宮線・名松線. Asahi Shimbun Publications Inc. kc. 19–21.
  2. 『'88 JR西日本』西日本旅客鉄道,1988, p.97.

Pranala jaba

[besut | besut sumber]

Médhia magepokan Setatsiyun Pasisir Hirokawa ing Wikimedia Commons

Cithakan:Wakayama-railstation-stub