Menyang kontèn

Setatsiyun Esumi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Esumi

江住駅
Setatsiyun sepur komuter JR-West
Setatsiyun Esumi
Setatsiyun Esumi, Agustus 2005
Lokasi912-4, Esumi, Susami-cho, Nishimuro-gun, Wakayama-ken 649-3142
Jepang
Koordinat33°30′34.35″N 135°36′12.07″E / 33.5095417°N 135.6033528°E / 33.5095417; 135.6033528Koordhinat: 33°30′34.35″N 135°36′12.07″E / 33.5095417°N 135.6033528°E / 33.5095417; 135.6033528
Pemilik West Japan Railway Company
Operator West Japan Railway Company
Jalur W  Jalur Utami Kisei (Jalur Kinokuni)
Letak dari pangkal242.0 km (150.4 mi) saka Kameyama
61.8 km (38.4 mi) saka Shingū
Jumlah peron1 peron samping
Jumlah jalur2
Operator KA West Japan Railway Company
Konstruksi
Jenis strukturDhuwur lemah
Akses difabelOra ana
Informasi lain
StatusOra nduweni staf
Situs webSitus jaringan resmi
Sejarah
Dibuka7 Sèptèmber 1938 (1938-09-07)[1]
Elektrifikasi1978[2]
Penumpang
FY201913 per dina
Lokasi pada peta
Setatsiyun Esumi kapernah ing Wakayama Prefecture
Setatsiyun Esumi
Setatsiyun Esumi
Lokasi di Wakayama Prefecture
Setatsiyun Esumi kapernah ing Jepang
Setatsiyun Esumi
Setatsiyun Esumi
Setatsiyun Esumi (Jepang)

Setatsiyun Esumi (江住駅 Esumi-eki?) yaiku setatsiyun sepur sing ana ing kutha Susami, Distrik Nishimuro, Prefektur Wakayama, Jepang, sing dioperasike dening West Japan Railway Company (JR West).

Jalur[besut | besut sumber]

Setatsiyun Esumi dilayani dening Jalur Utami Kisei (Jalur Kinokuni), lan nduweni adoh 242.0 kilometer saka terminus jalur kasebut ing Setatsiyun Kameyama lan 61.8 kilometer saka Shingū.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Sone, Satoru (2010-01-10). 朝日新聞出版分冊百科編集部 (èd.). 週刊 歴史でめぐる鉄道全路線 国鉄・JR. 週刊朝日百科. Vol. 25号 紀勢本線・参宮線・名松線. Asahi Shimbun Publications Inc. kc. 18–21.
  2. 『'88 JR西日本』西日本旅客鉄道,1988, p.97.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Médhia magepokan Setatsiyun Esumi ing Wikimedia Commons

Cithakan:Wakayama-railstation-stub