Menyang kontèn

Setatsiyun Kii-Miyahara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Kii-Miyahara

紀伊宮原駅
Setatsiyun sepur komuter JR-West
Setatsiyun Kii-Miyahara ing Juli 2012
Lokasi336 Takigahara Miyahara-cho, Arida-shi, Wakayama-ken 649-0435
Jepang
Koordinat34°04′42″N 135°10′11″E / 34.0782°N 135.1697°E / 34.0782; 135.1697Koordhinat: 34°04′42″N 135°10′11″E / 34.0782°N 135.1697°E / 34.0782; 135.1697
Pemilik West Japan Railway Company
Operator West Japan Railway Company
Jalur W  Jalur Utami Kisei (Jalur Kinokuni)
Letak dari pangkal351.2 km (218.2 mi) saka Kameyama
171.0 km (106.3 mi) saka Shingū
Jumlah peron1 peron samping +1 peron pulo
Jumlah jalur2
Operator KA West Japan Railway Company
Konstruksi
Jenis strukturDhuwur lemah
Akses difabelOra ana
Informasi lain
StatusOra nduweni staf
Situs webSitus jaringan resmi
Sejarah
Dibuka11 Dhésèmber 1925 (1925-12-11)[1]
Elektrifikasi1978[2]
Penumpang
FY2019590 per dina
Lokasi pada peta
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Japan" does not exist.

Setatsiyun Kii-Miyahara (紀伊宮原駅 Kii-Miyahara-eki?) yaiku setatsiyun sepur sing ana ing kutha Arida, Prefektur Wakayama, Jepang, sing dioperasike dening West Japan Railway Company (JR West).

Setatsiyun Kii-Miyahara dilayani dening Jalur Utami Kisei (Jalur Kinokuni), lan nduweni adoh 351.2 kilometer saka terminus jalur kasebut ing Setatsiyun Kameyama lan 171.0 kilometer saka Shingū.

Referensi

[besut | besut sumber]
  1. Sone, Satoru (2010-01-10). 朝日新聞出版分冊百科編集部 (èd.). 週刊 歴史でめぐる鉄道全路線 国鉄・JR. 週刊朝日百科. Vol. 25号 紀勢本線・参宮線・名松線. Asahi Shimbun Publications Inc. kc. 19–21.
  2. 『'88 JR西日本』西日本旅客鉄道,1988, p.97.

Pranala jaba

[besut | besut sumber]

Médhia magepokan Setatsiyun Kii-Miyahara ing Wikimedia Commons

Cithakan:Wakayama-railstation-stub